top of page

Kohtaamme asiakkaasi kuin omamme

Kaikki alkaa kohtaamisesta:

tapahtuma, promootio, jokainen asiakaspalvelutilanne.

Merkittävät hetket ja muistot syntyvät kohtaamisista.

Demande_timantti_col_rgb.png

Siksi Demande on hionut kohtaamisen taidon timanttisen kirkkaaksi.

 

Yli 1500 hengen valtakunnallinen tiimimme ja Pohjoismaat kattava työntekijäverkostomme ovat valmiina siellä, missä tarvitset ammattimaista henkilökuntaa.

 

Tunnemme työntekijämme, koulutamme heidät työtehtäviin ja valitsemme

yrityksellesi ja brändillesi sopivimmat ammattilaiset nopeallakin aikataululla joko keikkaluonteiseen tai pitkäaikaiseen yhteistyöhön.

Toimimme rennosti, iloisesti ja laadukkaasti. Meille on kunnia-asia huolehtia brändistäsi ja asiakkaistasi kuin omistamme ja pitää kaikki lupaukset – tai ylittää ne.

Ota yhteyttä. Ideoidaan yhdessä, miten saamme projektisi säihkymään!

WhatsApp Image 2021-07-21 at 18.55.31.jpeg
demande_kulma_01_vihr_400.png
otaYhteytta_hov_btn_400.png
eg.jpg
demande_kulma_02_kelt_400.png

Tapahtumat

ja promootiot
 

Demanden juuret ovat tapahtuma-alalla. Meillä on yhteensä kymmenien vuosien kokemus tapahtumien tuottamisesta ja työntekijöiden välittämisestä tapahtumiin ja promootioihin.
 

Tiimissämme on kokeneita tapahtumatuottajia ja tuotantoassistentteja, tapahtuma-avustajia sekä myynninedistäjiä, promoottoreita, konsulentteja, roudaajia ja rakentajia. 

 

Olipa kyseessä sitten gaalatapahtuman visuaalinen tuotanto tai laatikkopyörillä tapahtuva tuotejakelu, tilaa meiltä koko tuotanto  tai kerro, millaisia osaajia tarvitset projektillesi.

Muut palvelumme

Etsitkö timanttista asiakaspalvelijaa tai myyjää? Puuttuuko varastoltasi osaajia?
 

Välitämme jatkuvasti työntekijöitä eri toimialoille monenlaisiin tehtäviin. Teemme tarvittaessa myös suorarekrytointeja yrityksesi tarpeen mukaan. Valttinamme rekrytoinneissa on kattava, monialainen verkosto valtakunnallisesti ja Pohjoismaissa.
 

Demandelaiset tekevät töitä myymälöissä, aulapalveluissa, toimistolla ja varastoilla sekä esimerkiksi ravintola-alalla. Kauttamme tavoitat myös mikroinfluensserit ja tarjoamme myös varastointiapua.

WhatsApp Image 2023-05-27 at 13.09_edited.jpg
demande_kulma_01_vihr_400.png
logo_black_2x-300x166.webp

Susanna Dawoud
Service Manager

"Me Epicenterillä saamme Demandelta ammattitaitoista, osaavaa ja luotettavaa täydennystä tiimiin. Yhteistyö Demanden kanssa sujuu saumattomasti nopealla aikataululla ja on ollut lyömätön apua arjessa."

Untitled design.png

Pitkäjänteinen yhteistyö mm. myynninedistäjien, promoottoreiden, tapahtumatuotannon, promootiokiertueiden, messutuotannon, projektijohdon ja roudaajien parissa. Asiakkaalle on koulutettu osaava tiimi työtehtävästä riippuen.

Untitled design (1).png

Vuodesta 2020 alkaen olemme kouluttaneet Management Eventsille jo yli 50 tapahtuma-avustajaa, jotka työskentelevät virtuaali- ja livetapahtumissa asiakkaan kumppaneiden ja tiimin tukena Suomessa ja kansainvälisesti. Virtuaalitapahtumissa koulutettu tiimimme on tehnnyt töitä ympäri maailman Lapista Etelä-Amerikkaan asti.

0159_backbone_marketing_logo_black.png

2020 alkanut tiivis yhteistyö tapahtuma-alan eri osa-alueilla: Asiakkaalle koulutetut tuotantoassistentit, tuottajat, vastaavat tuottajat, projektinjohto, tapahtuma-avustajat, hostit, promoottorit, mysteerishoppaajat ja roudaajat maanlaajuisesti.

demande_logo_neg_400.png

Topeliuksenkatu 3a A2
00260 Helsinki
info@demande.fi
+358 40 1663 709
VAT id: FI26756236

bottom of page