top of page

Sinustako seuraava timantti?

Etsitkö keikka- tai pidempiaikaista työtä?

Innostavatko sinua vaihteleva työ, hyvä tiimi ja välittävä työnantaja? Haluatko vaikuttaa itse työaikatauluihisi?

Demande_timantti_col_rgb.png

Liity​ mukaan timanttiseen jengiimme!

Välitämme jatkuvasti työntekijöitä erilaisiin tapahtumiin, promootiotehtäviin ja monenlaisiin muihin töihin. Välitämme työntekijöistämme: opastamme tehtävään ja olemme aina tukenasi.

Meillä on tarjolla monipuolisia töitä monipuolisessa asiakaskunnassamme. Siksi arvostamme monenlaisia työntekijöitä. Tärkeintä meille on asenteesi. "Meitsi hoitaa!", on se iloinen ja reipas lupaus, josta demandelaiset tunnetaan. 

Tutustu eri keikkoihin tarkemmin instagramin @demandefinland kautta!

WhatsApp Image 2023-05-27 at 11.19.01 (1).jpeg
demande_kulma_01_vihr_400.png
tuleMukaan_hov_btn_400.png
WhatsApp Image 2023-05-25 at 19.15_edited.jpg
demande_kulma_01_valk_400.png

Demande työntekijän silmin

 

"On/off promootio- ja tapahtumatöitä 10-vuotta takana ja olen työskennellyt monenlaisilla firmoilla. Haluan sanoa, että onpa ihanaa tehdä teille töitä, kun kommunikointi teidän kanssa on tosi nopeaa ja sujuvaa ❤ Sekä tosi ystävällistä! Aivan superhyvä fiilis tulee ja tälläinen toiminta firman puolelta nostaa hyvin paljon myös työtekijöiden motivaatiota.💎"

-

"Demanden väelle täytyy antaa ihan huiman positiivista palautetta siitä, miten ihana teidän kautta ja teidän kanssa on ollut tehdä töitä. Aina on ollut sellainen fiilis, että meistä kentällä työskentelevistä välitetään ja kaikki infot mitä on luvattu, on aina myös toimitettu meille. Lisäksi se, että syksyn mittaa kokositte koosteita keikoilla usein kysytyistä kysymyksistä ja laitoitte niitä meidän kaikkien nähtäville tiimin omaan ryhmään sekä ohjasitte meitä kysymään pääsääntöisesti kaikki kysymykset siellä, teki työnteosta jouhevampaa ja jotenkin tuli itselle sellainen olo, että myös tiivisti meidän työporukkaa, vaikka näin etänä työskenneltiinkin. Mulla on teidän toiminnasta ja kaikesta niin hyvä fiilis, kiitos siitä!"

-

Kommunikointi toimistotiimin kanssa on onnistunut hyvin ja ammattimaisesti. Paras tapahtuma-alan henkilöstövälitysyritys jolla olen vuosien saatossa työskennellyt!"

demande_logo_neg_400.png

Topeliuksenkatu 3a A2
00260 Helsinki
info@demande.fi
+358 40 1663 709
VAT id: FI26756236

bottom of page